En julemusical for hele familien

Med Kirsten Siggaard og Jan Schou og Det Kongelige Teaters Balletskole, Odense, med flere . Spiller i weekenderne 24.-26. nov., 1.-3. dec., 8.-10.dec., og 15.-17. dec.

Juledrømmen er en sjov, hyggelig og stærk julestemnings-fremkaldende familiemusical med bl.a Kirsten Siggaard og Jan Schou som mor og far i en familie på 5.

Forestillingen er også resultatet af et samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense, hvis dygtige elever kaster stjerneglans på scenen som dansere og kor. De unge talenter Bror Jetsmark Geiker, Michala Kürstein Lynge og Gustav Opperman Helvorskov spiller familiens 3 børn, som får far og mor op i omdrejninger, da kampen om julen indledes. Magnus Ørby spiller Søs’ kæreste.

Forestillingen byder på glade sange om jul, sne, palmer, mobiltelefoner, skrot, kærlighed, drømme og virkelighed. Genremæssigt spænder musikken vidt, fra den traditionelle musicalgenre, via danskpop over hip-hop og rap til country, blues, swing m.v.

Historien starter den 22. december, da familiens yngste vågner og har drømt, at far har aflyst julen i Danmark til fordel for en julerejse til Gran Canaria. Ved hjælp af magi får den vakse dreng de andre familiemedlemmer til at skifte mening i en perlerække af poetiske, sjove, hyggelige og meget musikalske scener, hvor musicalens store ballet hele tiden danner magiske billeder.

Kirsten Siggard er en sangerinde der favner bredt. Hun har haft en omfattende karriere indenfor musikken både som solist og med sangtrioen Swingsisters. Karrieren fik i tidernes morgen rigtig fart da hun vandt det danske Melodigrandprix i 1984.

Jan Schou
 er Danmarksmester i revy. Der er næsten ikke det sted i Danmark Jan ikke har stablet en revy på benene, bl.a. Cirkusrevyen, Nykøbing F. Revyen, Sønderborg Sommerrevy og i de sidste mange år med kæmpe succes i Danmarks ældste sommerteater, Rottefælden i Svendborg.

Idé: Jan Schou

Tekst: Leif Maibom
Musik: Thomas Pakula
Koreografi: Line Friis Pedersen

Der kan forudbestilles en Borreby Juletallerken, som serveres kl. 17.30 i Vognporten.

Juletallerkenen til 250,- kr. excl. drikkevarer består af:
Marinerede sild med karrysalat af æbler, løg og kapers.
Æbleflæsk
Julepaté med chutney og sylt
Stegt andebryst med selleripure og salat af grønkål, appelsin og dadler
Rugbrød m. smør/fedt
Ris a la mande med kirsebærsauce.