En julemusical for hele familien

Med Kirsten Siggaard og Jan Schou  .  Spiller i weekenderne 24.-26. nov., 1.-3. dec., 8.-10.dec., og 15.-17. dec.

Juledrømmen er en dansk sjov, hyggelig og stærk julestemnings-fremkaldende familiemusical med Kirsten Siggaard og Jan Schou i hovedrollerne, tekst af Leif Maibom og musik af Thomas Pakula.

Friske, danske sange om jul, sne, palmer, mobiltelefoner, skrot, kærlighed, drømme og virkelighed. Og musikken spænder ligeså vidt. Fra den traditionelle musicalgenre, via danskpop over hip-hop og rap til country, blues, swing m.v.

Historien starter den 22. december, da Familiens yngste vågner og har drømt, at Far har aflyst julen i Danmark til fordel for en julerejse til Gran Canaria. Oh, Gru!!

Ved hjælp af magi får familiens yngste de andre familiemedlemmer til at skifte mening i en perlerække af poetiske, sjove, hyggelige og meget musikalske scener, hvor musicalens store ballet hele tiden danner nye og overraskende billeder.

Kirsten Siggard er en sangerinde der favner bredt. Hun har haft en omfattende karrierer indenfor musikken både som solist og med sangtrioen Swingsisters. I 2016 kunne man også se hende i Vild med Dans. Karrieren fik i tidernes morgen rigtig fart da hun vandt det danske Melodigrandprix i 1984.

Jan Schou er Danmarksmester i revy. Der er næsten ikke det sted i Danmark Jan ikke har stablet en revy på benene, bl. a Cirkusrevyen, Nykøbing F. Revyen, Sønderborg Sommerrevy og i de sidste mange år med kæmpe succes i Danmarks ældste sommerteater, Rottefælden i Svendbord.

Leif Maibom er flere gange kåret som ‘Årets Revyforfatter’ og Thomas Pakula er kåret som ‘Årets Revykomponist’, så det er bestemt ikke humor og iørefaldende musik, der mangler i Juledrømmen.

Det er muligt at forudbestille en Borreby Juletallerken til spisning i Vognporten inden forstillingen.