Rædslernes Borg 2018 – Magt og Afmagt

Når mørket falder på, og efterårets vinde suser mellem de gamle mure, når fuldmånen sejler over de tyste tage, og skyerne jager over den tunge himmel – så kommer Borrebys gamle spøgelser frem fra skyggerne, og de venter kun på dig…

Valdemar Daa leder uophørligt efter sin opskrift på guld, og han er i dårligt lune. H.C Andersen havde en skrækindjagende oplevelse tæt på Borreby, den hjemsøger ham og han vandrer hvileløst omkring. Johan Friis, som opførte Borreby i 1556, var rigets mægtigste mand, og også han vender tilbage til borgen med sin fortælling om gravsten og munke, om magt og afmagt…

Mange andre af borgens spøgelser har grund til at vende grusomt tilbage – bl.a. for at hilse på dig. Mørkets tid er deres.

Tør du møde dem ?

Vandreforestillingen spiller i efterårsferien, uge 42. Billetsalget er ikke startet endnu.

 

 

 

Rædslernes borg – god oplevelse – flot lavet – godt skuespil – ren uhygge.

Thomas Sikora