HØSTEN ER PÅ VEJ I HUS – søndag d. 20. august 14-18

Velkommen til en magisk eftermiddag i høstens tegn – Store Hvededag på Borreby!

Vi fejrer årets mest fantastiske og hektiske tid for landbruget; Høsten! Vi høster korn, de gyldne kerner køres i lade, og halmen ligger klar derude på markerne. Det er magisk; planter bliver til mad, og vi kan gå vinteren sikkert i møde.

Få en sjov og interessant, måske endda lærerig, eftermiddag på Borreby – med nybagt brød, måske et snobrød du selv har bagt – sid på halmballer, arbejd med halm, rør ved korn, og tag på en rundvisning, hvor du kan blive klogere på høst, landbrug og korn på Borreby og find ud af hvorfor hveden er så vigtig for os.

Rundvisningerne starter præcist kl. 15:30 og 16:30.

Kom og fejr at høsten er på vej i hus, sammen med os.

Vi håber på godt høstvejr!