’Høstfesten’ på Borreby – Det Store Morten Korch Show

SÅ ER DER HØSTFEST! ’Høstfesten’ – Borreby Teater på Borreby Herreborg byder velkommen til Morten Korch Show med spisning, sang og svingom. Oplev en vaskeægte høstfest tilsat et stort skvæt dansk nostalgi og en pæn portion humor.

Kender du de go’ gamle Morten Korch film? Filmene som med deres kendte skuespillere og elskede sange er blevet en del af den danske filmskat. Hvis du ikke har oplevet en høstfest eller er vild med den Korch’ske sangskat, så må du ganske enkelt deltage i denne herlige nye tradition.
Til ’Høstfesten’ oplever du stemningen fra Morten Korch filmene. Du bliver budt velkommen af vores skuespillere. I den storslåede teatersal, der er omdannet til en rigtig høstfest-sal, spiser du først en lækker høstplatte. Når showet går i gang, er det med at holde på stråhatten for dér vil udspille sig dramatiske optrin – bl.a med optræden af nogle særdeles livlige karakterer, tør vi godt love.
Således er den gode stemning sat, og så bliver det publikums tur; under spillemandens kyndige toner bydes der op til en svingom for de, der kan og vil.

Medvirkende på scenen er Jan Schou, Mona Britt Nykjær samt Ensemble. Musikalsk ledsagelse ved Jørn Bonde.

Prisen på 395,- er incl. teaterbillet og en Morten Korch høstfestplatte, men er excl. drikkevarer. Baren er åben både før, under og efter showet.

Der er rabat for grupper over 10 personer og yderligere rabat for grupper over 25 personer.

Høstfestplatte
Sprød ribbensteg med syltet rødkål og appelsin
Farseret rødspættefilet med syrnet fløde og dild.
Kalvesylte med hjemmesylt og rørt sennep.
Koldrøget færøsk laks med røræg og krydderurter.
Stegt roastbeef med hjemmelavet remoulade og sprøde løg.

Spilledage
fre 21.- lør 22.- søn 23. september, fre 28.- lør 29.- søn 30. september, lør 6. samt søn 7. oktober 2018. Fredage spilles kl. 19.00, lørdage og søndage kl. 13.00. Dørene åbnes en halv time før forestillingen, dvs fredage åbner dørene kl. 18.30, og lør-søn åbnes dørene kl.12.30.

Velkommen til Borreby
Belægningen omkring teatret er smukke gamle pigsten, og overfladen kan
være lidt ujævn – så tag fornuftigt fodtøj på.

 

‘Høstfesten’ er støttet af Realdania og Slagelse Kommune