SÅ ER DER GILDE! Det store Morten Korch show med spisning, sang og svingom

Kender du de go’ gamle Morten Korch film? Filmene som med deres kendte skuespillere er blevet til en del af den danske filmskat. Hvis du ikke har oplevet en høstfest eller er vild med gilder, så må du ikke lade denne underholdende chance gå din næse forbi.

Kom til ’’Høstfesten’’ på Borreby Teater, et nyt musikalsk show!

Oplev en høstfest med stemningen fra Morten Korch filmene med spisning, musik, sang og dramatiske indslag samt mulighed for efterfølgende dans. Træd ind i den til lejligheden omdannede teatersal og få et brag af en oplevelse.

Medvirkende på scenen er Jan Schou, Mona Britt Nykjær med ensemble. Musikalsk ledsagelse ved Jørn Bonde.

Prisen er incl. en Morten Korch høstfestplatte men excl. drikkevarer. Baren har åben både før under og efter showet.

fre 21.- lør 22.- søn 23. september, fre 28.- lør 29.- søn 30. september, lør 6 samt søn 7. oktober 2018