Revyjul på Borreby – som de store danske stjerner fra revy’en elskede det.

Store danskere som Liva Weel, Osvald Helmuth, Grethe Sønck, Lily Broberg, Volmer Sørensen og Preben Uglebjerg elskede julen, og derfor hylder skuespillerne Liselotte Krogager og Jan Schou og multimusikeren Jørn Bonde disse sjove revyfolk i en sjov og festlig revy med dejlig julemad i den julepyntede Café Vognporten Torsdag den 29. november klokken 19.30 og lørdag den 1. og søndag den 2. december klokken 13.00

Et festligt revy show for seniorer og andre sangglade danskere, der kan huske disse gamle danske kunstnere – pakket ind i sjove og eftertænksomme nye revynumre efter idé og instruktion af revydirektør, instruktør og skuespiller Jan Schou på den intime scene i Café Vognporten på Borreby Herreborg.

Kan man virkelig synge disse kunstneres numre i dag? – Ja de er simpelthen for gode til at lade ligge i skuffen!!!

Lad os tage hul på julen med skæg og ballade og gamle revysange på Danmarks smukkeste gods Borreby Herreborg.

Til Revyjul på Borreby Herreborg bliver du budt velkommen af vores skuespillere. I den julepyntede Café Vognporten spiser du først en lækker julemenu, dernæst oplever du julerevy’en med underholdning og fællessang.

Medvirkende på scenen er Jan Schou, Liselotte Krogager og kapelmester Jørn Bonde. Prisen på kr. 395,- er incl. revyjul og juleanretning, men er excl. drikkevarer. Børnebillet koster kr. 295,- Der er rabat for grupper over 10 personer (pris pr. person kr. 375,-) og yderligere rabat for grupper over 25 personer (pris pr. person 350,-). Baren er åben både før, under og efter showet. Juleanretning Marineret sild med karrysalat, rødløg og kapers Gravad laks med rævesovs og fennikel Medister med grov sennep og syltet rødbeder Flæskesteg med rødkål og appelsin Ost med syltede valnødder Spilledage Torsdag den 29. november klokken 19.30 Lørdag den 1. december og søndag den 2. december klokken 13.00 Torsdag åbner dørene (og dermed også baren) klokken 19.00, revyjul/spisning starter klokken 19.30 Lørdag og søndag åbner baren klokken 12.30, og revyjul/spisning starter klokken 13.00