GET LOST – på den gode måde. Søndag 6.september 2020 kl.10-15

Majslabyrinten holdes den første søndag i september på Borreby Gods ved Skælskør, hvor vi har skåret en labyrint i en kæmpestore majsmark.

Ved siden af labyrinten er der marked, med udelukkende lokale, spiselige råvarer. Der er smagsprøver og man kan også købe de lækre sager. I labyrinten skal man finde vej til syv poster, og stemple sit deltagerkort ved dem alle. Turen gennem labyrinten tager mellem en halv og en hel time, afhængig af, hvor mange blinde veje man vælger! Når man er igennem, afleveres deltagerkortet i kaffeboden – og så er man med i næste lodtrækning om fine, vitaminrige præmier. Man skal være til stede ved lodtrækningen for at vinde. Vi trækker lod hver time fra 11.15-15.15. Det er gratis at deltage.

Majslabyrint og marked arrangeres af Slagelse Bibliotekerne/Skælskør Bibliotek, Vores Urtehave, Hunsballe Grønt og Thorsbjerggård og Borreby Gods.