Borreby Teater

Danmarks eneste herreborgsteater finder du på Borreby Gods – det præmierede og elegante Borreby Teater. Vi har indrettet det i godsets mægtigste lade, der dateres fra 1593 og som i dag er blevet nænsomt restaureret og indrettet til moderne, fleksibel teatersal.

Borreby Teater opstod af passion for skuespil.

Joachim Castenschiold er uddannet økonom og landmand, men tilbragte 8 år i Hollywood, hvor han uddannede sig som skuespiller.

 

i 2001 valgte han at tage tilbage til Danmark. Passionen for skuespillet tog han med sig hjem, og drømmen blev til virkelighed, Borreby Teater åbnede i 2012.

Etableret i en mægtig lade opført af Christian Friis i 1593 efter et års byggeri, slog Borreby Teater for første gang dørene op d.19. april 2012. Hans Kongelige Højhed Prins Henrik forestod den officielle åbning af teatret.

Teatret har alle moderne faciliteter og rummer 450 tilskuere. Teknik og akustik er af højeste klasse, og rummet kaldes af mange landets smukkeste teaterrum. Nyt og gammelt mødes på den mest harmoniske vis i dette storslåede og velfungerende teater. I 2012 tildelte Slagelse Kommune byggeriet ‘Bygningspræmieringen’.

Borreby Teater fylder 5 år i april 2017. Vores ambition er til enhver tid at lave vedrørende og medrivende teater af høj kvalitet.

Byggeriet af Borreby Teater blev støttet af Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond, Realdania, Brand af 1848, Landudvikling Slagelse, Kulturstyrelsen, 15. Juni Fonden, Hempelfonden, Oda og Hans Svenningsens Fond, Fonden for Bank Trelleborg, Nykredit

Aktuelt

Juledrømmen

En julemusical for hele familien Med Kirsten Siggaard og Jan Schou  .  Spiller i weekenderne 24.-26. nov., 1.-3. dec., 8.-10.dec., og 15.-17. dec. Juledrømmen er en dansk sjov, hyggelig og stærk julestemnings-fremkaldende familiemusical med Kirsten Siggaard og Jan...

læs mere

Kommende arrangementer

Søstrene Skou/Mortensen

GET HAPPY !! . 13.juli kl. 17 . I Vognporten "Get Happy!" med søstrene Skou & Mortensen. Vocaljazz med Christine Skou & Malene Mortensen. Søstrene Malene Mortensen og Christine Skou forenedes i vinteren 2016 om dette musikalske projekt, hvor de fortolker deres...

Bond & Sinatra koncert

Lørdag d. 26. august kl 19.30. ‘Shaken, not stirred’ – dry martini, elegante jakkesæt, biljagter og hemmelige agenter. Bond og Sinatra flytter ind på Borreby for en aften, og fylder musikalsk teatersalen i form af Bobo Moreno og Anna Davids lækre gengivelser af de...

Rundvisninger

Tag på en rundvisning på Borreby – guidet af manden der kender Borreby bedst af alle.

Rædslernes Borg

Er der spøgelser på Borreby ? OM der er! Kom og hils på dem i efterårsferien – hvis du tør.

TEATERFORESTILLINGER 2017

Billetter

Følg Borreby Teater på Facebook

Fantastiske rammer, faciliteter, nostalgi, smukt bevaret, istandsat med respekt for dets oprindelighed

Lise Lotte Brandt

Vi var 8 afsted og havde en helt igennem fantastisk oplevelse. Tusind tusind tak for gennemført underholdning.

Tina Johannesen