Rædslernes Borg 2021

Når mørket falder på, og efterårets vinde suser mellem de gamle mure, når fuldmånen sejler over de tyste tage, og skyerne jager over den tunge himmel – så kommer Borrebys gamle spøgelser frem fra skyggerne, og de venter kun på dig…

Johan Friis opførte slottet – bl.a byggede han af gravsten, og det er munkene ikke tilfredse med, Der var feltlazaret i kapelfløjen, Valdemar Daa forsøgte sig som alkymist, og H.C.Andersen skrev om ham og hans genvordigheder på Borreby… Berregaard var genganger og optrådte flere steder på een gang – og Georg Faith havde en kort og mystisk tid på Borreby…

Mange af borgens tidligere gæster og beboere har grund til at vende grusomt tilbage – bl.a. for at hilse på dig. Mørkets tid er deres!

Hvem vil mon vise sig i år? Hvilke historiske hændelser vil vise sig påny? En skygge bevæger sig over gården, en karet buldrer gennem mørket, en forladt fangecelle taler sit tavse sprog og vidner om en anden tid.

Tør du udsætte dig for Rædslernes Borg ?

‘Rædslernes Borg’ spiller i efterårsferien 2021, uge 42:
Onsdag d.20. ,torsdag d.21., fredag d.22 og lørdag d.23. oktober, alle dage fra kl. 19

 

 

 

Rædslernes borg – god oplevelse – flot lavet – godt skuespil – ren uhygge.
Gæst, 2018