Rædslernes Borg 2019

Når mørket falder på, og efterårets vinde suser mellem de gamle mure, når fuldmånen sejler over de tyste tage, og skyerne jager over den tunge himmel – så kommer Borrebys gamle spøgelser frem fra skyggerne, og de venter kun på dig…

Johan Friis opførte slottet – bl.a byggede han af gravsten, og det er munkene ikke tilfredse med, Der var feltlazaret i kapelfløjen, Valdemar Daa forsøgte sig som alkymist, og H.C.Andersen skrev om ham og hans genvordigheder på Borreby… Berregaard var genganger og optrådte flere steder på een gang – og Georg Faith havde en kort og mystisk tid på Borreby…

Mange af borgens tidligere gæster og beboere har grund til at vende grusomt tilbage – bl.a. for at hilse på dig. Mørkets tid er deres!

Tør du udsætte dig for Rædslernes Borg ?

‘Rædslernes Borg’ spiller i efterårsferien 2019, uge 42:
Onsdag d.16. ,torsdag d.17., fredag d.18 og lørdag d.19. oktober, alle dage fra kl. 19

 

 

 

Rædslernes borg – god oplevelse – flot lavet – godt skuespil – ren uhygge.
Gæst, 2018