Rundvisning på Borreby

Har du lyst til at vide mere om Borreby, så er det muligt at blive vist rundt i dele af kulturarven, i teateret og i gårdrum, og få fortalt stedets, husenes og familiens historie.

Billetter til de planlagte rundvisninger bookes under ‘BILLET’, hvor alle datoer for rundvisninger også fremgår. Henvendelse om rundvisninger på tel 58 19 62 37.

Er der mindre end 15 tilmeldte på rundvisningen aflyses rundvisningen. I tilfælde af aflysning modtager tilmeldte besked 1 uge før rundvisningsdatoen.

OBS: Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Covid-19, og har indtil videre valgt at aflyse alle offentlige rundvisninger. Det er fortsat muligt for private grupper at bestille rundvisninger på Borreby. Ring til os på 58 19 62 37.

Borrebys gamle bygninger fortæller sin egen tavse historie.

Men man bliver nysgerrig; Hvem byggede borgen ? Hvornår ? Hvilke historiske hændelser har udspillet sig på Borreby ? Hvem har boet på Borreby, og bor der nogen idag ? Spøger det ? Har H.C.Andersen virkelig skrevet et eventyr om Borreby, og hvor ligger Borreby Teater ?

Få svaret på disse ting og meget mere, på en guidet tur.

Oplev Borreby’s Kulturarv, historie, tidligere beboere og meget mere

På rundvisningerne fortæller guiden underholdende og vidende om stedets historie, storhed, myterne og udfordringerne, samt om livet på et moderne, dansk gods. På rundturen besøger vi Indergården, kapellet, riddersalen og hører om Borrebys historie, de tidligere beboere, stedets arkitektur med mere.

Turen involverer gang på trapper og henover toppede brosten – så tag fornuftigt fodtøj på.

Rundvisninger

Ta' på tur i Borrebys historie - hør om kultur, historie, tidligere beboere og meget mere.
Læs mere om rundvisninger - AFLYST INDTIL VIDERE PGA COVID-19Billetter

Høstfesten - Morten Korch Show

Show, spis og sang - Morten Korch høstfest i september og oktober 2020
Læs mere og køb billet

Rædslernes Borg 2020

Historisk gyservandring på Borreby. I efterårsferien 2020
Billetsalget er ikke startet