Rundvisning på Borreby

Har du lyst til at vide mere om Borreby, så er det muligt at blive vist rundt i dele af kulturarven, i teateret og i gårdrum, og få fortalt stedets, husenes og familiens historie. Der er rundvisning flg. datoer i 2019: JUNI : Søn d.16. juni,  Ons d.19. juni, JULI : Ons d.10. juli, Søn d.14. juli, Ons d.17. juli, Søn d. 21. juli, Ons d. 24. juli, Søn d. 28. juli og AUGUST : Søn d. 4.august. Billetter til de planlagte rundvisninger bookes under ‘BILLET’. Henvendelse om rundvisninger på tel 58 19 62 37.

OBS: er der mindre end 15 tilmeldte på rundvisningen aflyses rundvisningen. I tilfælde af aflysning modtager tilmeldte besked 1 uge før rundvisningsdatoen.

Borrebys gamle bygninger fortæller sin egen tavse historie.

Men man bliver nysgerrig; Hvem byggede borgen ? Hvornår ? Hvilke historiske hændelser har udspillet sig på Borreby ? Hvem har boet på Borreby, og bor der nogen idag ? Spøger det ? Har H.C.Andersen virkelig skrevet et eventyr om Borreby, og hvor ligger Borreby Teater ?

Få svaret på disse ting og meget mere, på en guidet tur.

Oplev Borreby’s Kulturarv, historie, tidligere beboere og meget mere

På rundvisningerne fortæller guiden underholdende og vidende om stedets historie, storhed, myterne og udfordringerne, samt om livet på et moderne, dansk gods. På rundturen besøger vi Indergården, kapellet, riddersalen og hører om Borrebys historie, de tidligere beboere, stedets arkitektur med mere.

Turen involverer gang på trapper og henover toppede brosten – så tag fornuftigt fodtøj på.

Høstfesten - Morten Korch Show

Show, spis, sang og svingom - Morten Korch høstfest i september og oktober 2019 Læs mere og Køb billetter

Rundvisninger

Ta' på tur i Borrebys historie - hør om kultur, historie, tidligere beboere og meget mere. Læs mere om rundvisningerBilletter

Rædslernes Borg 2019

Det er grufuldt, det er uhyggeligt, det er Rædslermes Borg! I efterårsferien 2019. Billetterne er endnu ikke i salg

Majslabyrint

Get lost - Gå tur i majslabyrinten. Nu på Borreby. søndag d. 8. september 2019 kl 10-15 Mere om MajslabyrintenMajslabyrinten på facebook