Rundvisning på Borreby

På nogle eksklusive rundvisninger i 2017 vil Godsejer Joachim Castenschiold vise rundt i dele af kulturarven, i teater og i gårdrum, og fortælle stedets, husenes og familiens historie.

DER ER IKKE FLERE RUNDVISNINGER i 2017. RUNDVISNINGERNE STARTER IGEN I FORÅRET 2018.

Borrebys gamle mursten fortæller sin egen tavse historie.

Men man bliver nysgerrig; Hvem byggede borgen ? Hvornår ? Er der spøgelser på Borreby ? Hvem har boet på borgen, og bor der nogen idag ? Har H.C.Andersen virkelig skrevet et eventyr om Borreby, og hvor ligger Borreby Teater ?

Få svaret på disse ting og mere til på en guidet tur. Der er rundvisning flg. datoer i 2017; Søn 12.marts, Søn 23.april, Søn 18.juni, Tors d. 28. juni, Tors d. 6. juli, Tors 13.juli og Søn 20.august.

Oplev Borreby’s Kulturarv, historie, tidligere beboere og meget mere

Joachim Castenschiold er født og opvokset på Borreby og er 8. generation af familien Castenschiold, der har ejet Borreby siden 1783.

Underholdende og vidende fortæller guiden om stedets historie, storhed, myterne og udfordringerne, samt om livet på et moderne, dansk gods. På rundturen besøger vi Indergården, kapellet, riddersalen og hører om Borrebys historie, de tidligere beboere, stedets arkitektur med mere.

Turen involverer gang på trapper.

SKOLDEHULLER OG SKYDESKÅR – Hør Borrebys dramatiske historie.

Dette er en på alle måder tilgængelig rundvisning – Stedets dramatiske forsvarshistorie fortælles, og vi ser indergård, teater og løfter en flig af hvad vi ellers laver af spændende ting på Borreby, f.eks i landbruget.

Turen er specielt lavet for børn, nysgerrige voksne og dem, der ikke er så gode til at gå på trapper. Turen indebærer ikke gang på svære trapper.

Vi anbefaler derudover fornuftigt fodtøj.