Lokaliteter

Borrebys lokaliteter er mange, smukke og forskellige. Besøg nogle af dem her.

Gamle lader, nogle med korn, nogle med halm. Store stalde med heste, køer og grise. Lader med halm og korn. Ridehal og Vognporte med kareter og køretøjer. Slottets hyggelige gæstefløj. Sådan var det i gamle dage.

Idag nænsomt restaureret og omdannet til rammer om møder mellem mennesker. Storslået, stemningsfuldt, hyggeligt, hjemligt.

Hvad har dit møde brug for ?

TEATERSAL

Kansler Christian Friis, Borrebys anden ejer, opførte den enorme lade i 1592. 420 år senere, i april 2012, flyttede teateret ind.

Anvendt som lade, opbevaring af halm, korn, vogne og maskiner gennem århundrerer – et storslået rum med mere end 13 meter  til kip, og en fænomenal sal at skabe et professionelt teater i. Indrettet med professionelt lys- og lydanlæg, storskærmsprojektor, teleskop-tribune, og på alle måder gearet til at rumme og iscenesætte konferencer og møder, der kræver noget specielt.

Teateret er godkendt til 450 siddende gæster på tribune.

 

CAFE VOGNPORTEN

Det gamle kornmagasin er meget passende omdannet til en appetitlig og atmosfærefyldt café.

Først kornmagasin, siden vognport, idag café – og appetitlig ramme for Spis & Drik på Borreby. Caféen rummer 150 siddende gæster og fra produktionskøkkenet går retterne ind til de hyggelige borde. Vi er omgivet af fødevarer på mark og i skov; korn, urter, frugter og vildt, og vi bruger gerne egne og lokale fødevarer til en ærlig og delikat madtradition på stedet.

Caféen er åben i forbindelse med arrangementer i teateret, se de aktuelle arrangementer for information.

 

 

KAPELFLØJ

Kapelfløjen har huset Borrebys gæster siden begyndelsen af 1600-tallet. Hvorfor lave om på en god tradition ?

Placeret i hjertet af Borreby, indrettet af familien, for familien, et fredfyldt og hjemligt sted at holde mindre møder eller workshops – uden at gå på kompromis med professionalismen.

Kapelfløjen har mødelokaler til 18, 12 og 6 personer, samt 4 grupperum. Køkken-, bad- og toiletfaciliteter på begge etager. Ingen elevator.

 

 

 

 

 

RIDEHAL

Råt og smukt, stort og frit. Et rum uden mage.

Ridehallen, ja det ER en ridehal, men nu indrettet for mennesker.

Ridehallen kan rumme 200 spisende, i rå og helt enestående rammer. Lokalet er 550 m2 og egner sig til helt specielle arrangementer. Lad os sparre med dig omkring dit arrangement i Ridehallen.

 

 

 

 

 

GALLERI

De fine rideheste stod her, senere blev det galleri for glas og antikviteter.

Herskabsstalden inkluderer Borrebys allerældste bygning; Tinghuset fra 1553. Et smukt, råt og uforstyrret rum

2 min og 49 sekunder

Tag på tur i parken og omgivelserne.

– Borreby har stået i 465 år, mange generationer har bidraget til det, der står idag. Men du kan opleve det på 2 min og 49 smukke sekunder…