Lokaliteter

Borrebys lokaliteter er mange, smukke og forskellige. Besøg nogle af dem her.

Imponerende lader, nogle med korn, nogle med halm. Store stalde med heste, køer og grise. Ridehal og Vognporte med kareter og køretøjer. Borgens hyggelige gæstefløj. Sådan var det i gamle dage.

I dag nænsomt restaureret og omdannet til rammer om møder mellem mennesker. Storslået, stemningsfuldt, hyggeligt, hjemligt.

Hvad har dit møde brug for? Hvorfor ikke vælge Borreby – Danmarks smukkeste Herreborg – som det perfekte sted at afholde din næste begivenhed? Her kan du omfavne historiens ånd, mens du samtidig nyder moderne faciliteter og gæstfrihed. Vores imponerende herregård danner rammen om smukke landskaber og unikke oplevelser. Vi tilbyder en bred vifte af mødefaciliteter, lige fra rustikke lader til charmerende stuer. Uanset om du planlægger et forretningsmøde, konference eller firmadag, kan vi tilpasse vores faciliteter til dine behov. Vores personale er dedikeret til at sikre, at dit arrangement bliver en uforglemmelig og vellykket oplevelse. Er du klar til at skabe magiske øjeblikke på Borreby? Kontakt os i dag for at reservere dit næste arrangement og oplev den enestående charme og atmosfære på Danmarks smukkeste Herreborg!

TEATERSAL

Kansler Christian Friis, Borrebys anden ejer, opførte den enorme lade i 1592. 420 år senere, i april 2012, flyttede teateret ind.

Anvendt som lade, opbevaring af halm, korn, vogne og maskiner gennem århundrerer – et storslået rum med mere end 13 meter  til kip, og en fænomenal sal at skabe et professionelt teater i. Indrettet med professionelt lys- og lydanlæg, storskærmsprojektor, teleskop-tribune, og på alle måder gearet til at rumme og iscenesætte konferencer og møder, der kræver noget specielt.

Teateret er godkendt til 450 siddende gæster på tribune.

 

CAFE VOGNPORTEN

Det gamle kornmagasin er meget passende omdannet til en appetitlig og atmosfærefyldt café.

Først kornmagasin, siden vognport, idag café – og appetitlig ramme for Spis & Drik på Borreby. Caféen rummer 150 siddende gæster og fra produktionskøkkenet går retterne ind til de hyggelige borde. Vi er omgivet af fødevarer på mark og i skov; korn, urter, frugter og vildt, og vi bruger gerne egne og lokale fødevarer til en ærlig og delikat madtradition på stedet.

Caféen er åben i forbindelse med arrangementer i teateret, se de aktuelle arrangementer for information.

 

 

KAPELFLØJ

Kapelfløjen har huset Borrebys gæster siden begyndelsen af 1600-tallet. Hvorfor lave om på en god tradition ?

Når du træder ind i Kapelfløjen, mærker du straks den historiske atmosfære. Familien har skabt dette fredfyldte og hjemlige sted specielt til bestyrelsesmøder og workshops, hvor professionaliteten er i højsædet.

Her finder du mødelokaler til 18, 12 og 6 personer samt 4 hyggelige grupperum, der er perfekte til brainstorming og samarbejde. Du kan forvente charmerende og hjemlige faciliteter i to etager. Bemærk, at der ikke er elevator. Velkommen til Borreby – Danmarks smukkeste herreborg.

RIDEHAL

Råt og smukt, stort og frit. Et rum uden mage.

Borreby, Danmarks smukkeste Herreborg, byder dig velkommen til vores unikke Ridehal, der kombinerer historisk charme med moderne faciliteter.

Vores Ridehal er blevet ombygget til et imponerende rum med et armeret egetræsgulv, der kan modstå selv den tungeste belastning. Med plads til op til 300 spisende gæster kan vores Ridehal rumme arrangementer i en rå og enestående atmosfære, med fantastisk akustik og justerbart lys. Uanset om du planlægger en fest, en konference eller en udstilling, er vores 550 m2 store Ridehal den perfekte setting. Tag kontakt til os i dag, så vi kan hjælpe med at arrangere dit helt unikke arrangement i Ridehallen på Borreby.

GALLERI

De fine rideheste stod her, senere blev det galleri for glas og antikviteter.

Herskabsstalden inkluderer Borrebys allerældste bygning; Tinghuset fra 1553. Et smukt, råt og uforstyrret rum

2 min og 49 sekunder

Tag på tur i parken og omgivelserne.

– Borreby har stået i 465 år, mange generationer har bidraget til det, der står idag. Men du kan opleve det på 2 min og 49 smukke sekunder…