Praktiske oplysninger

Information til vores møde & konference gæster

Praktiske oplysninger

Adresse
Borreby Teater, Borrebyvej 41, 4230 Skælskør. Tel 58 19 62 37. Billetter på www.borrebyteater.dk

Adgangsforhold
Parkering sker på den oplyste P-Plads ca. 200 m fra teatret. En oplyst sti fører fra parkeringspladsen til teatret. På Borreby har vi ikke asfalterede stier, men primært brostensbelægning og grus.
Derfor anbefaler vi fornuftigt fodtøj (uden høje hæle) og evt. en lommelygte, så man er sikker på at have det lys man har brug for.

Bryllupsfotografering/professionel fotografering
Bryllupsfotografering, professionel fotografering af enhver art på Borrebys arealer er ikke tilladt uden forudgående og udtrykkelig aftale. Gebyr må påregnes. Henvendelse til Godskontoret 58 19 62 37.

Droneflyvning
Droneflyvning og fotografering fra droner over privat ejendom er ifølge gældende dansk lovgivning ikke tilladt uden ejerens udtrykkelige tilladelse.

Fredede bygninger
Alle bygninger på Borreby er fredede, det betyder bl.a at vi har pligt til at vedligeholde dem. Vedligehold af fredede bygninger har høje omkostninger, og er ikke støttet af stat eller kommune. Vi gør alt hvad vi kan for at vedligeholde, reparere og forny vores bygninger. Vi beder alle besøgende om at passe godt på bygningerne, og huske på at alle overskudsgivende aktiviteter på Borreby bidrager til bygningernes vedigehold.

Parken
Parken er en privat have med offentlig adgang en stor del af året. Gæster er meget velkommen, men hunde samt cykler og andre køretøjer må blive udenfor. Det er ikke tilladt at plukke grene, frugter, blomster eller urter i parken. Ligeledes ikke tilladt at grave vækster op. Åben ild, grill mv. er ikke tilladt. Vi beder gæster om at tage evt. affald med ud af parken.

Parkering
Fra vores rummelige P-plads er der ca 200 m’s gang til Teater og Café. Gangstien mellem P-plads og bro er markeret og belyst. Al parkering sker på denne P-plads. Borreby Gods er en landbrugs-arbejdsplads med stort og tungt kørende materiel. Parkér derfor altid på de anviste parkeringspladser, så kommer hverken mennesker eller biler til skade.

Privat
Enkelte steder på Borreby er markeret ’privat’. Vi beder vores gæster respektere skiltene, og dermed familiens privatliv.

Toiletforhold
Toiletter for teatergæster findes ’over gården’ fra Vognporten Spisehus, ca 15 m fra indgangen til spisehuset. Her findes herre- dame- og handicaptoiletter. Toiletterne er åbne, når spisehuset Vognporten er åben.

Tung trafik
Borreby er et stort landbrug, og året igennem kører tunge maskiner på og omkring Borrebys område. Vi beder vores gæster være opmærksomme og respektere de markerede arbejdsområder, hvor færdsel og parkering er risikabel, og dermed ikke tilladt for besøgende.