OBS: Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Covid-19, og har indtil videre valgt at aflyse alle offentlige rundvisninger. Det er fortsat muligt for private grupper at bestille rundvisninger på Borreby.

Hør historien om Borreby og oplev nogle af de smukke scenerier.

Borrebys gamle bygninger fortæller sin egen tavse historie. Men man bliver nysgerrig; Hvem byggede borgen ? Hvornår ? Er der spøgelser på Borreby ? Hvem har boet på Borreby, og bor der nogen idag ? Har H.C.Andersen virkelig skrevet et eventyr om Borreby, og hvor ligger Borreby Teater ?

Få svaret på disse ting og mere til på en guidet tur. Der er rundvisning flg. datoer i 2019: Søndag d.16. juni,  Onsdag d.19. juni, Onsdag d.10. juli, Søndag d.14. juli, Onsdag d.17. juli, Søndag d. 21. juli, Onsdag d. 24. juli, Søndag d. 28. juli og Søndag d. 4.august.

OBS: Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Covid-19, og har indtil videre valgt at aflyse alle offentlige rundvisninger. Det er fortsat muligt for private grupper at bestille rundvisninger på Borreby.