AUDITION TIL ‘HØSTFESTEN’ 2022

Har du lyst til at være med i dette års Høstfest – den 5te af slagsen ?

Kom til audition på Borreby Teater tirsdag den 7. juni klokken 17-20, når årets nye hold af deltagere skal sættes til ’HØSTFESTEN – Det Store Morten Korch Show 2022’. Forestillingen mangler stadig at få besat nogle børne- og voksenroller til ensemblet, når prøverne snart går i gang til årets show. ‘Høstfesten’ spiller 5 weekender i træk (fredag, lørdag og søndag) fra den 16. september til og med den 16. oktober.

I år fejrer vi Fem-års jubilæum på ‘Høstfesten’, og du har nu chancen for at blive en del af Borreby’s festlige teatertradition, når teateret igen byder indenfor til Danmarks hyggeligste høstfest, med show, spisning, sang og dans på scenen. Den kendte revyskuespiller Jan Schou er idémand, instruktør og spiller naturligvis med – flankeret af sin med-skuespillerinde, kapelmester, hele produktionsholdet – og ikke mindst et dygtigt ensemble, som du kan blive en del af.

Team’et er et engageret og kompetent team, og at lave teater her giver gode oplevelser, sjov og læring. Hvem ved, måske kan det også være starten til at opfylde og udvikle dine scenedrømme. Mange af vores tilbagevendende skuespillere i ensemblet elsker at være med, og kan ikke forestille sig et år uden at deltage.

Showet bygger på de gode sange og melodier fra Morten Korch filmene og tiden fra ’de gode gamle dage’ i forskellige facetter. Det hele bliver vævet sammen med muntre dialoger, dans, fællessang og spas – under dygtig ledelse af Jan Schou.

Alle os på Borreby Teater ved Skælskør glæder os til igen at komme i gang med årets show, der er blevet en tradition på Borreby Teater !

TILMELDING: Du kan melde dig til audition tirsdag den 7. juni klokken 17-20 ved at sende en mail til Teaterdirektør Joachim Castenschiold: jc@borrebyteater.dk. Skriv lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil være med i HØSTFESTEN, og nævn gerne hvis du har nogle specielle færdigheder, som f.eks at du kan jonglere, danse tango, spille fløjte eller noget helt syvende.

VIGTIGT: Til audition’en tager vi en snak med dig, og beder dig om at synge en sang. Du skal selv vælge og indøve en sang du gerne vil synge til audition, og du skal medbringe noder til sangen.