AUDITION TIL ‘HØSTFESTEN’ 2021

Har du lyst til at være med i dette års Høstfest?

Kom til audition på Borreby Teater søndag den 9. maj klokken 12-16, når årets nye hold af deltagere skal sættes til ’HØSTFESTEN – Det Store Morten Korch Show 2021’. Teateret mangler stadig at få besat nogle børne- og voksenroller til ensemblet, når prøverne snart går i gang til årets show. Høstfesten kører 4 weekender i træk (fredag, lørdag og søndag) fra den 10. september til den 3. oktober.

Efter et år med restriktioner på grund af corona, længes vi alle efter chancen for at udfolde os på de ‘skrå brædder’. Du har nu chancen for at blive en del af Borreby’s festlige teatertradition, når teateret igen i år byder indenfor til Danmarks hyggeligste høstfest, med show, spisning, sang og dans på scenen. Showet spiller for 4.år i træk med den kendte revyskuespiller Jan Schou som idémand, instruktør og skuespiller – samt et dygtigt ensemble. Du bliver en del af et sjovt og engageret team, med sjove, forfriskende og gode oplevelser. Hvem ved, måske kan det også være starten til at opfylde og udvikle dine scenedrømme. Mange af vores tilbagevendende skuespillere i ensemblet elsker at være med, og kan ikke forestille sig et år uden at deltage.

Showet bygger på de gode sange og melodier fra Morten Korch filmene og tiden fra ’de gode gamle dage’. Det hele bliver vævet sammen med muntre dialoger, dans, fællessang og spas – under dygtig ledelse af Jan Schou.

TILMELDING: Alle os på Borreby Teater ved Skælskør glæder os til igen at komme i gang med årets show, der er blevet en tradition på Borreby Teater. Du kan melde dig til audition søndag den 9. maj klokken 12-16 ved at sende en mail til Teaterdirektør Joachim Castenschiold: jc@borrebyteater.dk. Skriv lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil være med i HØSTFESTEN, og nævn gerne hvis du har nogle specielle færdigheder.

VIGTIGT: Til audition tager vi en snak med dig, og beder dig om at synge en sang. Du skal vælge og indøve en sang du gerne vil synge til audition, og du skal medbringe noder til sangen.

Borreby Teater følger naturligvis regeringens anvisninger og forholdsregler i forhold til Corona, så alle får en god og sikker oplevelse.