Forestillinger

Prinsens Musikkorps og Ceremonimester Lasse Harkjær . Fredag d. 6. oktober 2023, kl. 19.00 i Teatersalen på Borreby

 

Fredag d. 6. oktober Kl. 19.00 i Teatersalen på Borreby

Prinsens Musikkorps og Ceremonimester Lasse Harkjær gæster for første gang Borreby Teater, med koncerten ‘Fra rekrut til ceremonimester’.

Ved denne koncert tager ceremonimester Lasse Harkjær publikum med på en musikalsk rejse gennem sin karriere fra soldat til ceremonimester. Koncerten giver et unikt indblik i et liv i både Forsvaret og Kongehuset, hvor Lasse Harkjær gennem årene blandt andet har været formand for Forsvarets Musiktilsyn og været udstationeret både på Balkan og  Afghanistan.
En ceremonimester har blandt andet ansvar for at planlægge og afvikle fester, nytårskure og officielle besøg hos hoffet. Publikum kan derfor også glæde sig til at høre ceremonimesteren fortælle om sit arbejde i Kongehuset– blandt andet om forberedelserne, der går forud for de famøse gallatafler.

Det er de færreste uden for Kongehuset, der har deres egen march, men det har oberst, kammerherre Harkjær fra hans tid som chef for Den Kongelige Livgarde. Marchen er et musikalsk portræt af ceremonimesteren og giver bl.a. musikalske mindelser om hans udsendelser til Afghanistan.

Hør for eksempel historien bag marchen til koncerten – hvor Lasse Harkjær også vil løfte sløret for betydningen af de signaler, der indgår i den.

Konferencier: Lasse Harkjær,
Kongehusets ceremonimester, oberst, kammerherre

 

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre professionelle musikkorps. Orkestret har til huse på Skive Kaserne og repræsenterer Forsvaret ved en lang række begivenheder.

 

sponsorer

Harboe’s Bryggeri er hovedsponsor for Borreby Teater

'Fra rekrut til ceremonimester' - Prinsens Musikkorps 6. oktober 2023, kl.19.00

Tag med Ceremonimester Lasse Harkjær på musikalsk rejse
Billetter