LIVGARDENS MUSIKKORPS PÅ BORREBY

TORSDAG d. 1. juli KL. 15.00 I år giver Livgarden kun ganske få koncerter i sommerlandet, men d. 1. juli aflægger de et musikalsk visit på Borreby. Kom til en højkvalitets musikalsk sommereftermiddag på Borreby – når ydergården danner en enestående ramme for den store sommerkoncert med Den Kongelige Livgardes Musikkorps. Repertoiret består af såvel marchmusik som klassisk og rytmisk musik.

Den Kongelige Livgardes Musikkorps fornemmeste opgave er at levere musik til Kongehuset. Det er f.eks. musik ved vagtskifter på majestætens residens, taffelmusik på slottene samt musik ved statsbesøg og modtagelser. Musikkorpset er populært sagt Kongehusets husorkester, og på Borreby glæder vi os til at byde velkommen til den kongelige underholdning. Prisen er til gengæld så alle kan være med; 75 kr. ex. billetgebyr (10,25 kr.). Musikkorpset stiller op med fuld besætning på 36 musikere.

Der kan tilkøbes picnic, som forudbestilles på www.borrebyteater.dk.

Solist er violinist Kim Sjøgren.

PROGRAM

12.00-14.30: Picnic på plænen i ydergården eller i parken. Du kan forudbestille en delikat picnic-kurv til 125 kr., indtil 27. juni kl. 9.00, Picnickurven består af Sandwich med mousse af hjemmerøget laks, Frikadeller (2) med syltet agurk, Provencalsk postej med kompot af rødløg, Kyllingelår (1) med ny kartoffel, vendt med persille, ost, druer og kiks, brød og smør til kun 125 kr. Du kan medbringe picnic-kurv selv – dog kun ved køb af billet til koncerten.

Drikkevarer kan IKKE medbringes, men købes i Café Vognporten.

14.30: Plænen ryddes, og publikum kan placere sig på plænen på egne, medbragte stole.

15.00: Koncerten starter.

Husk at medbringe egen stol.

HUSK AT MEDBRINGE GYLDIGT CORONAPAS