’Høstfesten’ på Borreby – Det Store Morten Korch Show

Er du vild med Morten Korch filmene, de skønne sange, musikken og skildringen af landbolivet ?

Så gå ikke glip af dette muntre show, hvor vi fejrer høsten med en rigtig høstfest; fællesspisning, sang, hygge og et stort Morten Korch repertoire fra scenen. ”Er du dus med himlens fugle” og ”Du er min øjesten” slipper du ikke for – og heller ikke de andre 28 sange, som vi kender fra Morten Korchs univers!

Når du ankommer til Borreby Herreborg, står skuespillerne klar til at modtage dig til høstfest, og er med til at skabe den folkelige og fornøjelige stemning fra filmene – helt i Morten Korchs ånd. Inden showet starter, er der spisning ved de lange borde, hvor vi serverer en lækker høstplatte i den store teatersal, der er festligt pyntet op til høstfest. Når showet går i gang, er det med at holde på stråhatten, for showets medvirkende bevæger sig ned fra scenen og ud blandt publikum med sang, dans og muntre indslag. HØSTFESTEN er krydret med mange ting……bl.a. potpourrier fra My fair lady og Oklahoma og flere andre operetter !.

Husk at varme op til forestillingen: Sæt en Morten Korch film på videoen eller nyd den på TV når de selvfølgelig  sender en af de fantastiske 18 film gang på gang…..så er du forberedt til alletiders ”HØSTFESTEN”

Medvirkende på scenen er Jan Schou, Mona Britt Nykjær og Ensemble. Kapelmester er Jørn Bonde.

Billetprisen er 399,- dkr.

Der er rabat for grupper over 20 personer; Pris pr. person 375 kr.

De nævnte priser er excl. drikkevarer samt billetgebyr på 14 kr. 

Baren er åben både før, under og efter showet.

Høstfestplatte:

En velsmagende og mættende platte, baseret på tradition, skabt med friskhed og fornyelse.

Spilledage:

September 2021:

 • Fredag 10. sep
 • Lørdag 11. sep
 • Søndag 12. sep 
 • Fredag 17. sep
 • Lørdag 18. sep
 • Søndag. 19. sep
 • Fredag 24. sep
 • Lørdag 25. sep
 • Søndag. 26. sep

Oktober 2021:

 • Fredag 1. okt
 • Lørdag 2. okt. 
 • Søndag 3. okt.

Fredage åbner dørene – og baren – kl. 18.30. Forestilling/spisning starter kl. 19.00. 

Lørdage og søndage åbner dørene – og baren – kl. 12.30. Forestilling/spisning starter kl. 13.00.

Vel mødt til ’HØSTFESTEN – det store Morten Korch Show’ på Borreby Teater.